Barion Pixel
top of page
Papir_hatter_strip.jpg

Megfeleléskényszer, önbizalomhiány és a "nincs időm" nyomása
jellemzi az életedet?

Nap mint nap teszed a dolgod, egymás után pipálod ki a feladataidat a munkádban és a magánéletedben, esténként mégis hiányérzettel, feszülten térsz nyugovóra, aztán másnap minden kezdődik elölről. Nem tudsz többet magadra vállalni, sőt olykor úgy érzed, szétszakadsz belülről, mégis folyamatosan kételkedsz az értékességedben, szerethetőségedben.

 • „Csak futok magam után, és nem jut időm azokra a dolgokra, amiket igazán szeretek.

 • „Az életem olyan, mint egy végeláthatatlan mókuskerék.

 • „A szorongás állandó résztvevője a mindennapjaimnak, félek a kudarctól, a kritika megbénít.”

 • Képtelen vagyok a nemet mondásra, aztán pedig iszom a levét.”

 • „Azt sem tudom, én mit szeretnék, mindig mások elvárásait teljesítem.”

 • „Úgy érzem, észrevétlenül telnek el az éveim, nem én irányítom az életem, csak sodródom benne."

 • „Mindenkinek igyekszem megfelelni, mégis folyamatosan azt érzem, hogy nem vagyok elég jó.

Ismerős valamelyik a fentiek közül?

Ha igen, jó helyen jársz, mert ez kézikönyv pontosan ebből a helyzetből mutat kiutat!

Mindsetup_web_wix_fejlec_Kapcsold_ki_a_robotpilotat_EBOOK_udvozlet.png
Papir_hatter_strip.jpg

Találd meg a sok muszáj között, hogy Te mit szeretnél!

Meggyőződésünk, hogy életed szakértője Te vagy, vagyis már most is pontosan tudod, mire van szükséged ahhoz, hogy jól érezd magad a bőrödben. Éppen ezért nem kész megoldásokat gyűjtöttünk össze a könyvben, hanem abban támogatunk, hogy megleld a saját megoldásaidat.

Amit a Kapcsold ki a robotpilótát gyakorlati kézikönyv ad Neked:

 • A felszabadító érzést, hogy lehet olyan életed, amilyet szeretnél, nem kell megelégedned az „elmegy” szinttel

 • Konkrét diagnózist a jelenedről, és pontos iránymutatást arról, hogy merre indulj és milyen lépések vezetnek az elégedett mindennapjaidhoz

 • A meg tudom és meg akarom csinálni érzését, a „nincs kedvem”, a halogatás és pótcselekvések helyett

 

 • Pozitív képet önmagadról, a kishitű gondolataid hatástalanításával

 

 • Valódi elégedettséget azáltal, hogy végre a jó vágányra kerül az életed

Örök érvényű, teljesen személyre szabható eszköztárat adunk a kezedbe

A könyv írásakor arra törekedtünk, hogy a változás megalapozásához szükséges elméleti hátteret a lehető legtömörebben foglaljuk össze, a hangsúlyt a gyakorlatokra helyeztük. Ezeken végighaladva segítünk tudatosabbá válni, meghozni a változáshoz szükséges döntéseket, majd útra kelni és – új szokások kialakításával –  úton maradni, hogy ténylegesen elérkezhess oda, ahova már régóta vágysz.

Ezért fogod imádni a Kapcsold ki a robotpilótát gyakorlati kézikönyvet:
 

 • Egyedülálló start-cél rendszer

A könyv 100 százalékban a saját élethelyzetedhez ad útmutatást: általános tanácsok helyett maximálisan Neked szól, mivel a teljes folyamat a jelenlegi életed feltérképezésével és a Te konkrét célod megfogalmazásával kezdődik.

 

 • Haladás a saját tempódban

A lépéseket mi mutatjuk, az ütemet Te diktálod: feldolgozhatod a könyvet egyetlen délután alatt, de adhatsz magadnak több hetet is, ahogy számodra a legjobb.
 

 • Könnyen elvégezhető gyakorlatok

Az egyszerűségben, a ténylegesen megvalósítható változásban hiszünk, ezért a gyakorlatok 5-15 perc alatt kivitelezhetők, a legzsúfoltabb napba is beilleszthetők, ráadásul a legtöbbnél különböző változatokat is találsz – válasz azt, amelyiket testhezállónak érzed.

 • Támogatás az új szokások kialakításához

A változás egy felismeréssel majd egy döntéssel kezdődik, és mindig a tetteken keresztül valósul meg, ezért fejezetről fejezetre segítünk abban, hogy amit tanulsz, kipróbálsz, és beválik, azt ténylegesen be tudd építeni a mindennapjaidba.

 

 • A jövőben bármikor alkalmazható eszköztár

A könyvben található gyakorlatokat és szemléletet bármilyen változás, kihívás vagy új cél kitűzésekor segítségül hívhatod, vagyis egy örök érvényű megoldókészletet kapsz a Téged támogató döntésekhez, a minőségi, kiegyensúlyozott életedhez.

Erre számíthatsz:
lapozz bele a könyvbe!

Támogató iránymutatás
és motiváló ötlettár

Sikerült végre tüzetesebben átnéznem a Robotpilóta ebook-ot, és meg kell mondjam, hogy szuper iránytű! Egy őszinte, kendőzetlen sorvezető, ami megmutatja az utat a valódi céljainkhoz és motivációinkhoz és nem mellesleg ahhoz a kiegyensúlyozott élethez, amire mindannyian vágyunk!

 

Olyan érzésem volt az ebook-ot olvasva, hogy ezt bármikor jó lesz újraolvasni, ha egy-egy nehezebb időszakot élek, vagy nem találok magamban elég erőt, megtorpannék egy-egy kihívás előtt. Látszik, hogy komoly munka volt a háttérben, mert nagyon összeszedett és tömény összefoglaló csomó-csomó plusz inputtal megtöltve!

 

Jó szívvel ajánlom azoknak, akik az életük valamely területén még nem találtak magukra és szeretnék önmagukban megtalálni a megoldásokat! Mert léteznek! Mindannyiunkban! Köszönjük ezt Nektek!

Bódis Eszter

Papir_hatter_strip.jpg

Mi végigjártuk a nehezebb utat,
Neked már nem kell!

MindSetup_19_sharp_Insta.jpg

Hitkó Andi és Istók Niki vagyunk, coachok, trénerek, de leginkább Emberek.

 

Az elmúlt 20 évben mindketten jártunk meg olyan mélységeket, amelyek megállásra késztetettek, kényszerítettek minket, nekünk szegezve a kérdést: tényleg ilyen életet szeretnél élni, vagy elégedetten akarsz visszatekinteni a mögötted lévő évekre?

Ezen kérdések megválaszolása volt az első lépés azon minőségi élet felé, amelyben már évek óta csillogó szemmel, a saját utunkat járva, megfeleléstől, kényszerektől mentesen, kiteljesedve, elégedetten élünk.

 

Sok éves tapasztalatunkat és szakmai tudásunkat latba vetve támogatunk, hogy Te könnyebben megvalósíthasd azt az életet, ahol igazán harmóniában élhetsz önmagaddal és a környezeteddel.

Amikor meghallod és elkezded követni a saját belső hangodat, akkor indulsz el a kiegyensúlyozott, eredményes, önazonos élet felé – mert ez egyáltalán nem a kiváltságosok sajátja, számodra is elérhető és minden külső körülmény ellenére fenntartható is.

És hogy mire számíthatsz az új életedben? Elkezded szeretni, becsülni önmagad és már nem lesz szükséged mások jóváhagyására ahhoz, hogy értékesnek érezd magad, egyre többször éled meg a hétköznapokban a belő elégedettséget, nyugalmat, és olyan élményekben lesz részed a számodra fontos kapcsolatokban, amelyeket most el sem tudsz képzelni.

Tudd, hogy soha nem késő eldönteni, hogy milyen életet szeretnél. Mi készen állunk, hogy kísérjünk ebben az izgalmas kalandban - mégpedig a gyorsítósávon.

MindSetup_18(1).jpg

Döntöttél és
kikapcsolod a robotpilótád?

Mindsetup_Mailerlite_ebook_kep.png

A gyakorlati kézikönyv ára: 

10990 Ft helyett 5000 Ft

Segítségével:

 • visszaszerzed az irányítást a mindennapjaid felett

 • meglátod, honnan és hogyan indulj el a vágyott mindennapjait felé

 • bármikor alkalmazható szemlélettel és eszközökkel gazdagodsz

 • megtapasztalod, hogy képes vagy megvalósítani, amit szeretnél

 • magabiztosabb, kiegyensúlyozottabb, elégedettebb leszel

Jelentkezés

Zéró kockázat:
ha nem leszel elégedett, a teljes összeget visszakapod!

A tudásunkat és a lelkünket is beleraktuk ebbe a könyvbe, ezért biztosak vagyunk benne, hogy hatalmas értéket képvisel, ahogy azt is, hogy milyen változást képes előidézni az életedben, ezért nincs bennünk kétség, hogy elégedett leszel azzal, amit kapsz.

Azonban számunkra a bizalmad a legnagyobb kincs, a vásárlással pedig pontosan ezt adod nekünk, ezért szeretnénk viszonozni: amennyiben mindent kipróbálsz, amit a könyvben leírtunk, de mégsem következik be az a változás, amit vártál, a teljes vételárat visszaadjuk Neked, kérdés nélkül, mégpedig a vásárlástól számított 365 napon belül.

Vagyis teljesen kockázatmentesen lehet a Tiéd az e-book

Mit gondolsz, elég fair az ajánlatunk?

Mindsetup_Mailerlite_365_napos_garancia_flekk.png

Ez történik, ha a
fenti gombra kattintasz

 • Biztonságos és kényelmes bankkártyás fizetés

A kézikönyvért bankkártyával tudsz fizetni egy erre a célra kialakított, hitelesített felületen. A fizetés teljesen biztonságos - a bankkártya adataid nem kerülnek illetéktelen kezekbe. Így a teljes fizetési folyamatot gyorsan, kényelmesen, mindössze pár kattintással letudhatod.

 • Azonnal kézhez kapod a gyakorlati kézikönyvet

A kártyaadatok elküldését a követően a rendszer automatikusan dolgozik (éjjel is!), és azonnal megkapod a Kapcsold ki a robotpilótát gyakorlati kézikönyvet, valamint az ajándékot is. Ezek elérhetőségét az e-mail fiókodban találod majd.

 • És automatikusan megérkezik a számlád is

A számlára sem kell napokat várnod. A kifizetéssel egyidejűleg, az ebookkal és a bónuszokkal együtt azonnal megérkezik elektronikus postafiókodba a kiállított számla is. Így akár rögtön le is tudod menteni.

Kérdések, amelyek talán Benned is felmerülnek

 • Hogyan és mikor fogom megkapni az e-bookot?

Az általunk küldött számla kiegyenlítését követően azonnal hozzáférést kapsz a Kapcsold ki a robotpilótát gyakorlati kézikönyvhöz (és a bónuszokhoz). A letöltéshez szükséges linkeket a megrendeléskor megadott e-mail címedre küldjük.

 • Pontosan milyen formátumú az e-book?

Az e-bookot interaktív pdf formátumban készítettük el, amit telefonon és számítógépen is bármikor könnyedén olvashatsz, kitölthetsz, és kinyomtatnod sem kell, a kitöltéshez kizárólag Adobe Acrobat Reader programra lesz szükséged, amit innen tudsz letölteni.

 • Milyen terjedelmű az e-book?

Az e-book 53 oldalas, amit további letölthető anyagok, ajánlott tartalmak és egy máshol nem elérhető előadásunk is kiegészít.

 • Hol kérhetek segítséget, ha elakadtam a könyvvel?

A hello@mindsetup.hu címen bármikor elérsz minket, írj, ha kérdésed van, és mi 2 munkanapon belül válaszolunk Neked!

 • Hogyan tudok élni a garanciával?

Ahhoz, hogy igénybe tudd venni a 365 napos pénzvisszafizetési garanciát, mindössze annyit kell tenned, hogy feldolgozod a könyvet és átülteted a gyakorlatba az ott tanultakat. Ha megtetted a könyvben leírtakat, és 365 napon belül nem történik változás az életedben, csak írj nekünk egy rövid e-mailt a hello@mindsetup.hu címre (indokolnod sem kell!) és a kurzus teljes árát visszautaljuk a bankszámládra, amelyről fizettél.

Egyéb kérdésed van? Írj nekünk a hello@mindsetup.hu e-mail címre, és 2 munkanapon belül megválaszoljuk Neked.

bottom of page