Barion Pixel
top of page
Mindsetup_web_wix_fejlec_Coaching_11_11.
Mindsetup_web_wix_fejlec_Coaching.png

Létezik motivált, boldog, sikeres éned!

Coaching_illusztracio.jpg

Az alábbiakat akár Te is mondhatnád?

  • "Szeretném újra motiváltnak érezni magam és tisztába kerülni a céljaimmal."

  • "Jó lenne megismerni a saját (nem a mások által elvárt) igényeim és ezáltal kijelölni a számomra helyes irányt."

  • "Szeretnék végre kiszállni a mindennapi mókuskerékből."

  • "Szeretném kézbevenni az életem, és nem csak sodródni."

  • "Szeretném, ha javulna az önbecsülésem, önértékelésem és csökkenne a megfelelési kényszerem mások felé."

  • "A halogatás állandó résztvevője az életemnek. Le akarok számolni vele!"

  • "Nehezen mondok nemet és jelölöm ki a határaimat - ideje ezen változtatnom."

  • "Szeretném megtalálni a harmóniát az életemben, és aztán meg is tartani azt."

Ha bármelyiket a sajátodénak érzed, jó helyen jársz!

Papir_hatter_strip.jpg

Életed szakértője Te vagy,
mi az új nézőpontokat adjuk.

Amennyiben magadra ismertél, és egy jelre vártál: ez most az, mégpedig a valódi, eredményes változásé! A megoldások ott vannak benned, mi pedig segítünk abban, hogy megismerd és mozgósíthasd őket.

 

A coaching segít újrakapcsolódni önmagaddal és a saját szükségleteidet követve, az erősségeidre építve fedi fel, tudatosítja és indítja be a haladásodhoz szükséges lépéseket, mégpedig a számodra legmegfelelőbb irányt követve.

Ha egészen egyszerűen akarnánk megfogalmazni, a coaching egy teljes mértékben személyre szabott, támogató beszélgetéssorozat, biztonságos, ítélkezésmentes légkörben, amely során célzott kérdések és őszinte visszajelzések mozdítanak ki a számodra kellemetlen helyzetből, valódi változásokra ösztönözve téged.

 

A coaching hatékonysága a külső szem által képviselt objektív nézőpontokban, valamint a jövőre, illetve a megoldásra fókuszáló szemléletben rejlik: amikor nyakig ülsz egy helyzetben, akkor egyszerűen már nem látod a fától az erdőt, a coaching folyamat azonban segít neked új perspektívából ránézni életed fontos kérdéseire, és olyan eszközöket ad a kezedbe, amelyeket később is bármikor alkalmazhatsz.

A folyamat kizárólag Rólad szól.

Az üléseken ketten vagyunk jelen: te döntöd el, melyikünkkel szeretnél együtt dolgozni.

 

A bizalom és az őszinteség a folyamat nélkülözhetetlen elemei, ezért mindent megteszünk, hogy biztonságban érezd magad velünk, egy olyan közegben, ahol bátran megnyílhatsz, legyen szó a félelmeidről, a kétségeidről, a legféltettebb vágyaidról és a legmerészebb céljaidról.

 

Te mondod meg, mire van szükséged a folyamat során, ahogy azt is, hogy hová szeretnél eljutni, mi pedig pontosan ebben támogatunk, vagyis nem mondjuk meg a tutit, nem oktatunk ki, és kész válaszokkal sem állunk elő.

 

A folyamat sikere nagyban függ a te elköteleződésedtől, és attól, hogy mennyire aktívan veszel részt benne. Mi adjuk a csak rád irányuló figyelmünket, a tudásunkat és biztosítjuk a haladáshoz szükséges kereteket – a többi rajtad áll!

Misty Slopes

További részletek

A coaching folyamat jellemzően 5-10 ülésből áll. Az ülések 1-2 hetente követik egymást, 60 percesek, előre egyeztett időpontban, élőben vagy online.

 

Ára alkalmanként: 17 000 Ft

 

Motivációs Térkép: kiváló diagnosztikai eszköz, amely mérhetővé teszi a láthatatlant, vagyis segít a belső hajtóerőd és a működésedet meghatározó értékeid feltérképezésében. A 15-20 perc alatt, online kitölthető teszt átfogó, világos képet ad a motivációd aktuális szintjéről, és konkrét stratégiával támogatja a lendületed megőrzését, illetve új szintre emelését. 

Ára a coaching folyamat részeként: 26 900 Ft

Ára önállóan: 49 900 Ft, ami egy egy órás konzultációt is tartalmaz (eredmények értelmezése, fejlődési lehetőségek kijelölése, konkrét lépések megfogalmazása).

Ultrarövid terápia: önismereti gyorsítósáv, amely segítségével a saját utadra léphetsz (vagy másképp fogalmazva: sínre kerül az életed). Gyors, mert másfél-két órás alkalom áll a rendelkezésünkre. Mély, mert a jelenben tapasztalt elakadásaid értelmet nyernek a múltbeli minták tükrében. És hatékony, mert ennyi idő elég, hogy a felszínre hozott felismeréseket tudatosítsd és akár belső változásra, döntéshozatalra sarkalljon. .

Ára a coaching folyamat részeként: 22 000 Ft

Ára önállóan: 48 900 Ft, ami a konzultációt követő 3 héten belül egy 60 perces úton tartó beszélgetést is tartalmaz (felismerések hozta lendület fenntartása, jövőben rejlő lehetőségek kiaknázása, útiterv a folytatáshoz).

A mi sikerünk a Te elégedettséged!

Kedves Andi! Szeretném megköszönni, hogy egy ilyen csodálatos élménnyel ajándékoztál meg, mint ami ez a néhány alkalmas közös munka volt. Nagyon értékes volt számomra, fogalmam sem volt, hogy ekkora lehetőség rejlik a coachingban. 

Nagyon hálás vagyok azért, amiért úgy éreztem, rám tudtál hangolódni, megértetted mindazt, amit elmeséltem neked. Tudod, amikor azt érzed, hogy a másik érti a nyelvedet, egy húron pendültök. Ez az érzés végig velem volt, úgy éreztem, nem kell magyaráznom semmit, szinte félszavakból megértettél.

 

Nagyon sokat jelentett nekem a nyitottságod, az őszinteséged, az, hogy mindig meghallgattál, nem szóltál bele a mondandómba és érdemben reagáltál. Azt éreztem, hogy végig figyelsz, nem próbálsz semerre eltéríteni, irányba tenni, de a kérdéseiddel azt akarod elérni, hogy minél pontosabb választ tudjak találni önmagamban. Nagyon szerettem, hogy nem hagytál elmenekülni semmilyen témától, mégis szabad kezem volt, mennyire megyek a mélyére. Tökéletesen biztonságban éreztem magam, tudtam azt, hogy támogatni fogsz, mondjak bármit. Rengeteget segített nekem ez a néhány alkalom, sokat tanultam, hatalmas mennyiségű  gondolkodni valóm maradt, amivel biztosan fogok még dolgozni.

Temesvári Orsi

Papir_hatter_strip.jpg

Mi készen állunk! És Te?

Istók Nikoletta

Közel tíz éve foglalkozom az önismeret és önfejlesztés témáival, így a saját bőrömön tapasztalom, mekkora ajándék saját magam egyre mélyebb ismerete. Ezt az ajándékot szeretném tovább adni motivációfókuszú coachként és EQ-fejlesztő trénerként.

 

Az ülésekből szövődő folyamat számomra az utazáshoz hasonlatos, amelybe coach és ügyfél, mint útitársak vágnak bele: figyelmes kísérőként lépdelek melletted, veled egy ritmusban, ott és akkor megállva, illetve olyan kanyarokat téve, ahogy számodra jól esik, na és persze abba az irányba haladva, amit te jelölsz ki célállomásként. A mosoly és a figyelem részemről garantált!

 

Coach oklevelemet a CoachingAkadémia, International Coach Federation által akkreditált képzésén szereztem.

Niki62(3).jpg
Andi36.jpg

Hitkó Andrea

20 éve járok az önismeret útján: pszichológiát végeztem, az érzelmi intelligencia fejlesztése trénerként, coachként és legfőképp emberként  szerves része az életemnek.  

 

Meggyőződésem, hogy coachcsá nem akkor váltam, amikor az oklevelet átvettem: az elmúlt két évtized önvizsgálatán, csalódásain, sikerein keresztül vezetett az út idáig. Mert ismerhetek sok technikát és elméletet, viszont ahhoz, hogy az igazán helyén való, "jó kérdést" tegyem fel, azt csak abban a belső csendben tudom megtalálni, ahol elfogadással, teljes figyelemmel vagyok jelen azért, hogy Te megtaláld a saját megoldásaid, a saját utad.

 

Mert hiszek abban, hogy az életed legjobb szakértője Te magad vagy és ha készen állsz a benned rejlő lehetőségek kibontakozására akkor várlak, hogy egy inspiráló együttműködés során megtehesd azt. 

Érdekel a coaching?

Vedd fel velünk a kapcsolatot ITT, vagy írj egy rövid üzenetet a hello@mindsetup.hu címre, és minden részletet megbeszélünk!

Alokazia_Coaching_elvalaszto.png
Jelentkezés
bottom of page