Barion Pixel
top of page
Lonely_girl_kicsi.jpg

2022. július 25.

Bejegyzésünkből kiderül, mit veszíthetsz, ha folyamatosan elvárásokat követsz, és azt is eláruljuk, mely elvárások a legveszélyesebbek. Vigyázat: szemléletformáló gondolatok következnek!

Raketa_kicsi.jpg

2022. március 8.

A posztban eláruljuk, hogy melyik az a 3 leggyakoribb mondat, amivel önmagad útjába állsz, és megmutatjuk a megoldást is, amire eddig még nem gondoltál!

Balansz_web.jpg

2020. szeptember 3.

A nemet mondás sokaknak jelent kihívást, ezért itt az ideje a szemléletváltásnak, 4+1 lépésben, így amikor legközelebb váratlan kéréssel szembesülsz, tudni fogod, hogyan mérlegelj.

Orchidea_DSC1108.jpg

2020. április 13.

Ez a húsvét hétfő valószínűleg pont olyan szokatlanul telik, ahogy az elmúlt hetek. Sok minden másképp van, mint tavaly, de még ennek ellenére is van számos lehetőségünk!

11701-01_weboldal_kiskep.jpg

2022. július 11.

Mitől olyan nehéz magad mögött hagynod, és miért érdemes mégis vállalnod ezt a kihívást? Ösztönző válaszok a bejegyzésünkben, amelyben a változáshoz is adunk Neked muníciót. Készen állsz?

MVIMG_20210706_152903-01(1).jpeg

2021. július 16.

A teljesítmény kényszeres hajszolása sokunkat fogságban tart, a kiutat pedig egyáltalán nem könnyű megtalálni. Niki története és mérföldkövei a posztban.

Valtozás.jpg

2020. augusztus 24.

A változást homályos álmok, elképzelt valóságok vesznek körül, de kizárólag addig, amíg el nem indulunk feléjük! A kérdés a hogyan, a válasz a mai posztban.

kanyargos_ut_web.jpg

2020. április 11.

Hogy mi számít igazán egy történetből, az mindig nézőpont kérdése, aztán általában visszanézve állnak össze a mozaikok egy többé kevésbé világos egésszé. Ez Niki sztorija.

Lépj-ki-a-mókuskerékből_kicsi.jpg

2022. június 1.

6 lépéses útmutató a kiegyensúlyozott és elégedett életedhez, hogy végre magad mögött hagyhasd az évek óta megszokott és ismételt mindennapokat!

Elszallt_motivacio_illusztarcio_edited.j

2021. március 26.

A jelen helyzet sokunkat próbára tesz, érzelmileg és mentálisan egyaránt, ami visszavonhatatlan hatással van a motivációnkra is. 3 azonnal bevethető gyakorlatot mutatunk a lendületért!

amitnemuszhatunkmeg.jpg

2020. május 4.

A koronavírus által gyökeresen átírt mindennapok garantáltan nem maradhatnak tanulságok nélkül,  azonban rajtunk múlik, hogy mit kezdünk a nem várt, vagy épp a régóta szükséges felismerésekkel.

bottom of page