Barion Pixel
top of page
Mindsetup_web_wix_fejlec_Ajandekok_neked
Mindsetup_web_wix_fejlec_Ajandekok_Neked_udvozlet.png

Hiszünk benne, hogy az önmagunkkal való újrakapcsolódás, a tudatosság gyakorlása jelenti a kiindulópontot a mókuskerékből való kilépéshez és teremti meg a stabil alapot a boldog, kiegyensúlyozott és eredményes élethez. Szeretnénk, ha Te is megtapasztalnád a mindennapok lelkesedését, elégedettségét, és az ezzel járó lelki békét: összeállítottunk Neked egy Útra kelő csomagot, amelynek anyagait alkalmazva megteheted az első határozott lépéseket a vágyott életed felé!

Papir_hatter_strip.jpg

Az ajándékcsomag tartalma

  • Érzelmi szókincs-tár

Segítségével megalapozhatod az érzelmi tudatosságod, és megtalálhatod a megfelelő szavakat a hogylétedre - ebből indul ki minden.

  • Tudatosságnövelő technikák

Célzott útmutató, hogy megismerd a szükségleteid, igényeid, amelyek  az elégedettséged, a motivációd, a kiegyensúlyozottságod kulcsát jelentik.

  • Érték-tár

Inspiráló gyűjtemény, hogy lefektethesd életed meghatározó értékrendjét - ha ezzel összhangban működsz, garantáltan a helyedre kerülsz.

  • Motivációtuning kérdéssor

Lényegre törő kérdések, amelyek által új lendületet kaphatsz, ha elakadtál a célodhoz vezető úton, megcsappant a motivációd, vagy túl sok az akadály előtted.

bottom of page