Barion Pixel
top of page
Gratulálunk! A stresszmentes karácsony e-mail kurzus úton van a megadott email címedre.
De addig is van itt neked még valami:

Ha úgy érzed, nem csak az ünnep jelent stresszt számodra,
hanem a mindennapok is,
itt az idő, hogy ezt is felszámold!

Számolj le a sodródással!

Kezedbe adjuk azt az eszközt, amellyel akár már ma visszaveheted az irányítást a mindennapjaid felett, mégpedig tartósan és megingathatatlanul.
 
Ez pedig nem más, mint az

ÉN irányítok gyakorlati útmutató és napló

Ne csukd még be az ablakot!

Az ÉN irányítok gyakorlati útmutatót és naplót kedvezményes áron, az ajándék bónusszal együtt
csak itt vásárolhatod meg, máshol ez az ajánlat nem érhető el!
Ismerősen hangzanak számodra
a következők?

„Le vagyok blokkolva, semmihez nincs kedvem.”

 

„Csak sodródom az árral, lesz, ami lesz.”

 

„Úgy érzem, nincs hatásom az életemre, mások döntenek felettem.”

 

„Majd szétvet a düh a tehetetlenség miatt.”

 

„A körülmények áldozata vagyok.”

Mindez lehet másképp! Ebben segít Neked az ÉN irányítok gyakorlati útmutató és napló.

Nézzük, hogyan:
Amit az útmutató ad Neked
Amit az ÉN irányítok gyakorlati útmutató és napló ad Neked:
 • Fókuszváltást, ami által pontosan átlátod, mennyi mindenre van ráhatásod

 • Az irányítás visszaszerzett képességét, így nem leszel többé a körülmények áldozata

 • Lendületet a tényleges cselekvéshez, vagyis kilépsz a leblokkolt állapotból

 • Önbizalmat, kompetens vagyok-érzést, ami újabb és újabb lépésekre sarkall

 • Új lehetőségeket, kreatív megoldásokat, amelyek eddig eszedbe sem jutottak

Depositphotos_33104851_XL.jpg
Ezért fogod imádni az
ÉN irányítok gyakorlati útmutatót és naplót!

Azonnal alkalmazható útmutató

Mindössze egy-két nyugodt órára van szükséged ahhoz, hogy feldolgozd a teljes tartalmat, és át is ültesd azt a gyakorlatba, így a hatás garantáltan azonnali: fókuszt váltasz, átlátod, mit tehetsz meg az életedben, lendületet kapsz a cselekvéshez és segítünk megtenni az első, majd a sokadik lépést is.

Lényegre törő elmélet a megértésért

Megérted, miből fakad a tehetetlenséged, és az is világossá válik számodra, hogy hogyan léphetsz ki belőle. Ha tudod, hogy mi történik veled, azzal már meg is állítottad a sodródást, és innen már csak egy lépés, hogy újra Te irányíts.

Hatékony gyakorlat a gyors változásért

Kézenfogunk és lépésről lépésre végigkísérünk azon a gyakorlaton, amely pontos képet ad arról, hogy mire van ráhatásod az életedben, és olyan lehetőségeket is megmutat számodra, amelyre eddig nem is gondoltál. Olyan ez, mint egy iránytű, amit bármikor elővehetsz, ha tehetetlennek érzed magad.  

Örökérvényű napló reggelre és estére

Ezzel a naplóval soha többé nem leszel egyedül, amikor úgy érzed, a körülmények vették át az irányítást az életed felett. A célzott kérdések segítik tartani a fókuszod, táplálják a motivációd, mozgósítják az erőforrásaid, és segítenek az eredményeid értékelésében, illetve szükség esetén az újratervezésben is.

Erre számíthatsz: lapozz bele!

Ha most vásárolsz, akkor egy AJÁNDÉK BÓNUSSZAL is gazdagabb leszel!

Robotpilóta teszt

A 8 célzott kérdés megválaszolásával pontos képet kapsz arról, hogy milyen szintű automatán működsz, vagyis mennyire sodornak el a körülmények, hogy láthasd honnan indulsz. Ezt a kérdéssort bármikor alkalmazhatod, amikor úgy érzed, nem te irányítasz, és ideje visszavenned a kormányt. A válaszaid kiértékelésében ehhez az első lökést is megadjuk Neked a konkrét javaslatainkkal.

Mindsetup_Robotpilota_teszt_ipad_mockup.png

FONTOS: ezt a csomagot csak itt vásárolhatod meg, az ajánlat máshol nem elérhető!

Nagyon jól hangzik, de mennyibe kerül ez?

Ahogy látod, egy komplex, mégis könnyen és gyorsan fogyasztható csomagról van szó, amelynek minden egyes elemét azonnal átültetheted a gyakorlatba, vagyis akár már ma kiléphetsz a tehetetlenségből, és elkezdhetsz cselekedni önmagadért.  
 
Ideje, hogy kiderüljön, milyen szélesre szükséges nyitnod a tárcád, hogy mindez a Tiéd legyen.

Felkészültél?
ÉN irányítok gyakorlati útmutató és napló:
értéke: 3 490 Ft
Segítségével:
 • átlátod, mennyi mindenre van ráhatásod az életedben

 • lendületet kapsz a cselekvéshez

 • képes leszel megtenni az első lépést és úton is maradni

 • bármikor alkalmazható szemlélettel és eszközökkel gazdagodsz

 • magabiztosabb, nyugodtabb, motiváltabb leszel

+

Robotpilóta teszt:

értéke: 2 990 Ft

Segítségével megtudod, hogy mennyire sodornak el jelenleg a körülmények, és a válaszaiddal összhangban konkrét tippekkel adjuk meg a kezdő lökést a változáshoz.
Mindsetup_Robotpilota_teszt_ipad_mockup.png

A csomag teljes értéke: 6 480 Ft

Azonban mi azt szeretnénk, hogy az elégedett, magabiztos, kiegyensúlyozott élet bárki számára elérhető legyen, ezért a csomag ára most:

1 990 Ft

FONTOS: ez az ajánlat máshol nem elérhető, az útmutatót kedvezményes áron, a bónuszokkal együtt
csak itt vásárolhatod meg!

Ez történik, ha a fenti gombra kattintasz

 • Biztonságos és kényelmes bankkártyás fizetés

Az útmutatóért bankkártyával tudsz fizetni egy erre a célra kialakított, hitelesített felületen. A fizetés teljesen biztonságos - a bankkártya adataid nem kerülnek illetéktelen kezekbe. Így a teljes fizetési folyamatot gyorsan, kényelmesen, mindössze pár kattintással letudhatod.

 • Azonnal kézhez kapod az útmutatót

A kártyaadatok elküldését a követően a rendszer automatikusan dolgozik (éjjel is!), és azonnal megkapod az ÉN irányítok gyakorlati útmutatót és naplót, valamint az ajándékot is. Ezek elérhetőségét az e-mail fiókodban találod majd.

 • És automatikusan megérkezik a számlád is

A számlára sem kell napokat várnod. A kifizetéssel egyidejűleg, az útmutatóvak és a bónusszal együtt azonnal megérkezik elektronikus postafiókodba a kiállított számla is. Így akár rögtön le is tudod menteni.

Miért bízhatsz meg bennünk, vagyis kik vagyunk?

MindSetup_19_sharp_Insta.jpg

Hitkó Andi és Istók Niki vagyunk, coachok, trénerek, de leginkább Emberek.

 

Az elmúlt 20 évben mindketten jártunk meg olyan mélységeket, amelyek megállásra késztetettek, kényszerítettek minket, nekünk szegezve a kérdést: tényleg ilyen életet szeretnél élni, vagy elégedetten akarsz visszatekinteni a mögötted lévő évekre?

Ezen kérdések megválaszolása volt az első lépés azon minőségi élet felé, amelyben már évek óta csillogó szemmel, a saját utunkat járva, megfeleléstől, kényszerektől mentesen, kiteljesedve, elégedetten élünk.

 

Sok éves tapasztalatunkat és szakmai tudásunkat latba vetve támogatunk, hogy Te könnyebben megvalósíthasd azt az életet, ahol igazán harmóniában élhetsz önmagaddal és a környezeteddel.

Amikor meghallod és elkezded követni a saját belső hangodat, akkor indulsz el a kiegyensúlyozott, eredményes, önazonos élet felé – mert ez egyáltalán nem a kiváltságosok sajátja, számodra is elérhető és minden külső körülmény ellenére fenntartható is.

És hogy mire számíthatsz az új életedben? Elkezded szeretni, becsülni önmagad és már nem lesz szükséged mások jóváhagyására ahhoz, hogy értékesnek érezd magad, egyre többször éled meg a hétköznapokban a belő elégedettséget, nyugalmat, és olyan élményekben lesz részed a számodra fontos kapcsolatokban, amelyeket most el sem tudsz képzelni.

Tudd, hogy soha nem késő eldönteni, hogy milyen életet szeretnél. Mi készen állunk, hogy kísérjünk ebben az izgalmas kalandban - mégpedig a gyorsítósávon.

Velünk tartasz?

MindSetup_18(1).jpg

Ahol már találkozhattunk

06_EVA_magazin.jpg
07_Motivatiional_maps.jpg
08_Behaviour_magazin.jpg
Most_podcast.png

Mit mondanak azok, akiket
már támogattunk a fejlődésükben?

Remek a könyv felépítése. Lépésről-lépésre vezet végig a gyakorlatokon, mintha egy valódi coaching élményben lenne részünk. Az elméleti részek tömörek, könnyen érthetőek, szemléletes példákkal tarkítva. Az illusztrációk, ábrák, kiemelések élvezetessé teszik az olvasást. Telis-tele van gyakorlati feladatokkal, amelyek komoly önismereti utazásra hívnak. Ezek a gyakorlatok is úgy épülnek egymásra, hogy segítik az előrehaladást, a fejlődést.

 

Nagyon tartalmas, hasznos és értékes segédlet céljaink eléréséhez. Ajánlom mindenkinek, aki túl van már pár sikertelen próbálkozáson, vagy nem tudja, mit is szeretne valójában. Niki és Andi lámpást adnak a kezünkbe és szinte kézen fogva vezetnek végig az úton a célig.

Amelyik gyakorlat a legnagyobb hatással volt rám:

Az életkerék diagram nagyon szemléletes volt és rávilágított, mely területek fejlesztésére van a legnagyobb szükségem. A Maslow-piramis segítségével való priorizálásnál a homlokomra csaptam. Annyira magától értetődő, mégis, még sosem gondoltam erre így. Valóban nem mindegy, mivel kezdjük a sort.

Tóth-Tatai Lilla

Zéró kockázat:
ha nem leszel elégedett, a teljes összeget visszakapod!

A tudásunkat és a lelkünket is beleraktuk ebbe az útmutatóba, ezért biztosak vagyunk benne, hogy hatalmas értéket képvisel, ahogy azt is, hogy milyen változást képes előidézni az életedben, ezért nincs bennünk kétség, hogy elégedett leszel azzal, amit kapsz.

Azonban számunkra a bizalmad a legnagyobb kincs, a vásárlással pedig pontosan ezt adod nekünk, ezért szeretnénk viszonozni: amennyiben kipróbálod, amit az útmutatóban leírtunk, de mégsem következik be az a változás, amit vártál, a teljes vételárat visszaadjuk Neked, kérdés nélkül, mégpedig a vásárlástól számított 365 napon belül.

Vagyis teljesen kockázatmentesen lehet a Tiéd az útmutató!

Mit gondolsz, elég fair az ajánlatunk?

Mindsetup_Mailerlite_365_napos_garancia_flekk.png

Gyakran ismételt kérdések

 • Hogyan és mikor fogom megkapni az útmutatót?

Az általunk küldött számla kiegyenlítését követően azonnal hozzáférést kapsz az ÉN irányítok gyakorlati útmutatóhoz (és a bónuszhoz). A letöltéshez szükséges linkeket a megrendeléskor megadott e-mail címedre küldjük.

 • Pontosan milyen formátumú az útmutató?

Az útmutatót interaktív pdf formátumban készítettük el, amit telefonon és számítógépen is bármikor könnyedén olvashatsz, továbbá A5 és A4 méretben is kényelmesen kinyomtathatod. Ha nem akarod kinyomtatni, a gyakorlathoz csak egy üres lapra lesz szükséged, és a napló kérdéseit is átírhatod a saját jegyzetfüzetedbe.

 • Milyen terjedelmű az útmutató?

Az útmutató 20 oldalas, amelyben örökérvényű reggeli és esti napló is helyet kapott, valamint további ajánlott tartalmat, gyakorlatot is találsz benne.

 • Hol kérhetek segítséget, ha elakadtam az útmutatóval?

A hello@mindsetup.hu címen bármikor elérsz minket, írj, ha kérdésed van, és mi 2 munkanapon belül válaszolunk Neked!

 • Hogyan tudok élni a garanciával?

Ahhoz, hogy igénybe tudd venni a 365 napos pénzvisszafizetési garanciát, mindössze annyit kell tenned, hogy feldolgozod az útmutatót és átülteted a gyakorlatba az ott tanultakat. Ha megtetted az útmutatóban leírtakat, aktívan használod a naplót, és 365 napon belül nem történik változás az életedben, csak írj nekünk egy rövid e-mailt a hello@mindsetup.hu címre (indokolnod sem kell!) és a kurzus teljes árát visszautaljuk a bankszámládra, amelyről fizettél.

Egyéb kérdésed van? Írj nekünk a hello@mindsetup.hu e-mail címre, és 2 munkanapon belül megválaszoljuk Neked.

Ne feledd: Az ÉN irányítok gyakorlati útmutatót és naplót kedvezményes áron (1 990 Ft), az ajándék bónusszal együtt csak itt vásárolhatod meg, ez az ajánlat máshol nem elérhető!

bottom of page