Barion Pixel
top of page
Mindsetup_web_wix_fejlec_email_kurzus_09

Keresed a helyed az életedben, hiányérzeted van, esetleg bizonytalan vagy önmagadban?

Zajlik az életed, kívülről nézve szinte minden rendben van, legyen szó a munkádról vagy a magánéletedről, te mégis úgy érzed, valami nem kerek, nem vagy teljesen a helyeden:

  • Vannak egészen elégedett napjaid, azonban időről időre hiányérzeted támad, de fogalmad sincs, mi az oka.

  • Valami másra vágysz, mint amiben most vagy, (pl. minőségi életre, kapcsolatokra, egyensúlyra, kiteljesítő munkára, feltöltő szabadidőre stb.) de nem tudod, merre és hogyan indulj el.


  • Esetleg elindulsz, de az  első lépések után elbizonytalanodsz és elfogy a lendületed.

  • Netán mások véleménye vagy a kudarctól való félelem tart vissza, és nem is hiszed el, hogy amire vágysz, azt képes vagy megvalósítani, elérni, megélni.

  • És az is előfordulhat, hogy egészen konkrét elképzelésed van a jövődről, a céljaidról, és szeretnél biztos lenni abban, hogy megfelelő számodra az általad kijelölt irány.

Ismerős valamelyik a fentiek közül? Ha igen, jó helyen jársz, mert ez a workshop pont Neked szól!

Mindsetup_web_wix_fejlec_En_es_a_vagyott_eletem_udvozlet.png
Papir_hatter_strip.jpg

Segítünk letisztázni, hogy hova tartasz,

és azt is, hogy miért oda!

A workshop nem egy hagyományos célkitűző és megvalósító program! Ebben a 3 órában azzal foglalkozunk, ami a tervezési szakasz előtt van, és amit a legtöbben teljesen kihagynak, pedig a megvalósítás sikere múlik rajta.  (Igen, a célba érés egyáltalán nem szerencse kérdése!)

A workshopon azt vesszük górcső alá, hogy pontosan mire vágysz, mit vársz ettől az állapottól, ténylegesen meg fogod-e kapni, ha odaérsz, és egyáltalán miért is indulsz útnak, mi a belső hajtóerőd.

 

Miért fontos letisztáznod ezeket? Mert kizárólag azt tudod megvalósítani, amellett tudsz kitartani, azért fogsz erőfeszítéseket tenni, amit igazán akarsz, mégpedig a saját meggyőződésedből. És ezért nem működik, ha a környezetedben élők vágyait, céljait próbálod lekövetni (legyen az karrier, életmód, párkapcsolat stb.), vagy ha külső elvárásoknak igyekszel megfelelni.

Mi készen állunk, hogy feltegyük Neked azokat a kérdéseket, amelyek a Te valódi válaszaidhoz vezetnek: az igazi célodhoz és a stabil, a haladásodat garantáló motivációdhoz! És Te?

A gyakorlatban hiszünk

és ezt is adjuk

A workshopon a saját célodon és motivációdon dolgozol, vagyis nem elméletben beszélünk a témáról, hanem aktívan teszel is a haladásodért - ehhez minden támogatást megadunk Neked!

MindSetup_19_sharp_Insta.jpg

A workshop tartalma:

  • hangolódó kérdőív célzott, az önismeretet erősítő kérdésekkel

  • kis csoportos (max. 10 fő), online program,                3 órában (egy szünettel)

  • elméleti alapok a célkitűzés legnagyobb hibáiról és a megvalósítást gátló akadályokról

  • vezetett kérdéssor a célod tisztázáshoz és a motivációd erősítéséhez

  • közös tanulás élménye, biztonságos légkörben,   jó hangulatban

  • megvalósítást támogató, letölthető anyagok

Mindsetup_web_wix_fejlec_mit_nyersz_2.jp

Megérted, hogy mitől csillog igazán a szemed

– és mitől nem

Ha velünk tartasz,

 

  • világossá válik, mi a célod, és az is, hogy miért

  • megtanulod meghallani a saját, valódi vágyaidat

  • újra magabiztosnak érzed magad és egyre kevésbé érdekel mások véleménye

  • képes leszel leszámolni a halogatással, a kudarctól való félelemmel

  • letisztulnak előtted a prioritásaid, képes leszel a miérted mentén tudatos döntéseket hozni és irányítani a mindennapjaid

  • lendületet és stabil tájékozódási pontokat kapsz a megvalósításhoz

  • olyan új látásmóddal és eszközökkel gazdagodsz, amelyeket a jövőben bármikor hatékonyan alkalmazhatsz, ha elbizonytalanodsz a célodban, vagy csökken a motivációd

Valódi felismerések

és nagyszerű élmény

Motivációra szomjazva érkeztem a workshopra, és biztos voltam abban, hogy hasznos lesz, de arra nem számítottam, hogy a nap végére kristálytisztán látom az utam, tele leszek lendülettel és tenni akarással. Évek óta keresem a válaszokat a céltalanságra és most mindent és még annál is többet megkaptam. Ezen felül kaptam tisztán látást, hasznos tanácsokat, tudatosságot, őszinteséget, elfogadást. Nagyon ajánlom vállalkozóknak, pályaválasztás előtt vagy vállalkozás elindítása előtt állóknak, és ajánlom még mindazoknak akik keresik az útjukat az élet bármely területén. A workshop végére olyan érzésem volt, mintha a közeli barátaimmal beszélgetnék. Andi és Niki, hálásan köszönöm Nektek ezt a csodálatos lehetőséget!

Linda

Tarts velünk!

A következő workshop időpontja: 2022. március 3. 18:00-21:00

A jelentkezés határideje: Március 1. éjfél

A workshop ára: 18.990 Ft

A jelentkezésed a regisztrációs űrlap kitöltését követően, a részvételi díj befizetésével válik érvényessé. A programot minimum 6, maximum 10 résztvevővel indítjuk el.

Jelentkezés

Nagyon örülünk, hogy velünk tartasz!

Kérjük töltsd ki az alábbi űrlapot.

A számlát 2 munkanapon belül megküldjük az általad megadott e-mail címre, az átutaláshoz szükséges bankszámlaszámmal. Bővebb információt az ÁSZF tartalmaz.

 

Ha maradt még kérdésed, itt, vagy a hello@mindsetup.com címen érsz el minket.

Jelentkezés
A küldés gombra kattintással megerősítem, hogy

Az adatkezelési szabályzatra vonatkozó négyzetet mindenképp pipáld ki, mert enélkül nem tudunk az e-mail listánkra tenni. A másodikat pedig akkor, ha szeretnél velünk kapcsolatban maradni, és érdekelnek ingyenes anyagok, események, akciók.

Köszönjük a jelentkezésed!

Hamarosan küldjük a számlát és a részleteket!

További értékes tartalmakért kattints:

  • Instagram
  • Black Facebook Icon
bottom of page