Mindsetup_web_wix_fejlec_email_kurzus_09
Mindsetup_web_wix_fejlec_Celtisztazo_wor

Nehezen tartasz ki a célod mellett,

halogatsz vagy bizonytalan vagy önmagadban?

Célokat kitűzni mindenki tud, Te is, hiszen ott van a kép előtted, hogy milyen munkára, párkapcsolatra, lakásra, utazásra stb. vágysz. Eddig stimmel, ugye?

 • Aztán azon kapod magad, hogy halogatod a feladataid, vagy épp túlvállalod magad, és pont arra nem jut időd, amire olyan nagyon szeretnéd.

 • Vagy fogalmad sincs, hogyan indulj el, esetleg elindulsz, de menet közben mindig elfogy a lendületed.

 • Netán mások véleménye vagy a kudarctól való félelem tart vissza, és nem is hiszed el, hogy amire vágysz, azt képes vagy megvalósítani.

 • Esetleg a célod sem teljesen világos, vagy egyszerűen azt érzed, hogy haladsz, de valami nem kerek, nem vagy a helyeden.

Ismerős valamelyik a fentiek közül? Ha igen, jó helyen jársz, mert ez a workshop pont Neked szól!

Papir_hatter_strip.jpg

Segítünk letisztázni, hogy hova tartasz,

és azt is, hogy miért oda!

A workshop nem egy hagyományos célkitűző és megvalósító program! Ebben a 3 órában azzal foglalkozunk, ami a tervezési szakasz előtt van, és amit a legtöbben teljesen kihagynak, pedig a megvalósítás sikere múlik rajta.  (Igen, a célba érés egyáltalán nem szerencse kérdése!)

A workshopon a célodat vesszük górcső alá, hogy pontosan mire vágysz, mit vársz ettől az állapottól, ténylegesen meg fogod-e kapni, ha odaérsz, és egyáltalán miért is indulsz útnak, mi a belső hajtóerőd.

 

Miért fontos letisztáznod ezeket? Mert kizárólag azt tudod megvalósítani, amellett tudsz kitartani, azért fogsz erőfeszítéseket tenni, amit igazán akarsz, mégpedig a saját meggyőződésedből. És ezért nem működik, ha a környezetedben élők céljait próbálod lekövetni (legyen az karrier, életmód, párkapcsolat stb.), vagy ha külső elvárásoknak igyekszel megfelelni.

Mi készen állunk, hogy feltegyük Neked azokat a kérdéseket, amelyek a Te valódi válaszaidhoz vezetnek: az igazi célodhoz és a stabil, a haladásodat garantáló motivációdhoz! És Te?

A gyakorlatban hiszünk

és ezt is adjuk

A workshopon a saját célodon és motivációdon dolgozol, vagyis nem elméletben beszélünk a témáról, hanem aktívan teszel is a haladásodért - ehhez minden támogatást megadunk Neked!

A workshop tartalma:

 • hangolódó kérdőív célzott, az önismeretet erősítő kérdésekkel

 • kis csoportos (max. 8 fő), online program,                  3 órában (egy szünettel)

 • elméleti alapok a célkitűzés legnagyobb hibáiról és a megvalósítást gátló akadályokról

 • vezetett kérdéssor a célod tisztázáshoz és a motivációd erősítéséhez

 • közös tanulás élménye, biztonságos légkörben,   jó hangulatban

 • megvalósítást támogató, letölthető anyagok

Mindsetup_web_wix_fejlec_mit_nyersz_2.jp

Megérted, hogy mitől csillog igazán a szemed

– és mitől nem

Ha velünk tartasz,

 

 • világossá válik, mi a célod, és az is, hogy miért

 • megtanulod meghallani a saját, valódi vágyaidat

 • újra magabiztosnak érzed magad és egyre kevésbé érdekel mások véleménye

 • képes leszel leszámolni a halogatással, a kudarctól való félelemmel

 • letisztulnak előtted a prioritásaid, képes leszel a miérted mentén tudatos döntéseket hozni és irányítani a mindennapjaid

 • lendületet és stabil tájékozódási pontokat kapsz a megvalósításhoz

 • olyan új látásmóddal és eszközökkel gazdagodsz, amelyeket a jövőben bármikor hatékonyan alkalmazhatsz, ha elbizonytalanodsz a célodban, vagy csökken a motivációd

Valódi felismerések

és nagyszerű élmény

Szívből ajánlom ezt a workshopot azoknak, akik nem értik, hogy a mindenhol olvasott okosságok náluk miért nem válnak be, amikor a céljaik meghatározásáról és megvalósításáról van szó. Andi és Niki két remek szakember, akik segítenek megoldani a gordiuszi csomót, akik segítenenek feloldani a belső gátakat, akiknél rájön az ember, hogy a "de miért" kérdést nem elég egyszer megválaszolni. Sokat tanultam ma tőlük, és én már tudom, hogy miket kell először tisztáznom ahhoz, hogy aztán a közismert praktikák is hasznosnak bizonyuljanak.

Martina

Tarts velünk!

A következő workshop időpontja: 2021.05.17.

A jelentkezés határideje: 2021.05.14. éjfél

A workshop ára: 12 990 Ft

A jelentkezésed a regisztrációs űrlap kitöltését követően, a részvételi díj befizetésével válik érvényessé. A programot minimum 6 résztvevővel indítjuk el.

Jelentkezés

Nagyon örülünk, hogy velünk tartasz!

Kérjük töltsd ki az alábbi űrlapot.

A számlát 2 munkanapon belül megküldjük az általad megadott e-mail címre, az átutaláshoz szükséges bankszámlaszámmal. Bővebb információt az ÁSZF tartalmaz.

 

Ha maradt még kérdésed, itt, vagy a hello@mindsetup.com címen érsz el minket.

 
A küldés gombra kattintással megerősítem, hogy

Az adatkezelési szabályzatra vonatkozó négyzetet mindenképp pipáld ki, mert enélkül nem tudunk az e-mail listánkra tenni. A másodikat pedig akkor, ha szeretnél velünk kapcsolatban maradni, és érdekelnek ingyenes anyagok, események, akciók.

Köszönjük a jelentkezésed!

Hamarosan küldjük a számlát és a részleteket!

További értékes tartalmakért kattints:

 • Instagram
 • Black Facebook Icon